LOGO-SOLLSTAR_2

info@sollstar.com

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

+386 41 972 918

STOPITE V STIK!

sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura

Področja delovanja

SOLLSTAR je visoko specializirano podjetje usmerjeno v ponudbo popolnoma personaliziranih visokotehnoloških rešitev. Podjetje združuje paleto dolgoletnega znanja in izkušenj s področja tehnoloških inovacij, česar namen je snovanje celostnih rešitev usmerjenih k reševanju problemov uveljavljenih podjetij na trgu ali podjetij v razvoju.

Tehnološke inovacije združujemo v raznoraznih produktih, katerih nastanek je odvisen od naročnika in njegovih potreb/problemov, saj je končni produkt odraža tehnološko rešitev namenjeno dotičnemu naročniku.

Inovacije, tehnologijo in končne produkte razvijamo skupaj s slovenskimi, avstrijskimi in švicarskimi partnerji, katere odlikujejo dolgoletna tradicija in preverjene izkušnje, kar se odraža v visoko kakovostnih in naprednih tehnoloških rešitvah SOLLSTAR. Procesu angažiranja poteka preko spoznavnega sestanka do prepoznave ključnega problema, ter z obojestranskim sodelovanjem z Vami in vašim arhitektom do snovanja optimalno prilagojene končne rešitve.

Z rešitvami SOLLSTAR smo prisotni na področjih

V ISKANJU REŠITEV

01
KAMPIRANJA, KARAVANINGA, GLAMPINGA IN MOBILNIH HIŠ
02
HOTELIRSTVA
03
INDUSTRIJE IN MEDICINE
04
POMORSTVA
05
LETALSTVA
06
INFRASTRUKTURE

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 41 972 918 ali nam PIŠTE NA info@sollstar.com

strokovni ogled?

Nudimo vam strokoven ogled na vaši lokaciji. Rezervirajte si termin tukaj.

ZAKAJ SOLLSTAR?

01

LASTNI
RAZVOJ

02

VEDNO KORAK
PRED KONKURENCO

03

SLOVENSKO
ZNANJE

04

SWISS
INŽENIRING

Bodite na tekočem - Prijavite se na Sollstar e-novice
BODITE PRVI IN PREJMITE NAŠE NAJNOVEJŠE NOVICE

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.