LOGO-SOLLSTAR_2

info@sollstar.com

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

+386 41 972 918

STOPITE V STIK!

sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura o-nas-bg

O nas

A-STAR d.o.o. je visoko specializirano podjetje usmerjeno v ponudbo serijskih do popolnoma uporabniku prilagojenih visokotehnoloških rešitev in inovacij, ki so plod kombinacije lastnega razvoja in znanja ter izkušenj naših partnerjev iz tujine. Stremimo k celovitemu reševanju izzivov svojih strank, kar lahko naredimo s paleto standardnih in na več trgih preizkušenih izdelkov ter z zagotavljanjem visoke stopnje prilagodljivosti vsakega izdelka, s čimer ga lahko naredimo primernega za praktično vsakega naročnika.

Sollstar

SOLLSTAR Sollstar je registrirana blagovna znamka podjejta A-Star in predstavlja inovacije, tehnologijo ter končne izdelke, ki jih razvijamo skupaj s slovenskimi, avstrijskimi in švicarskimi partnerji. Odlikuje jo dolgoletna tradicija in izkušnje, kar se odraža v visoko kakovostnih, trajnostnih ter naprednih tehnoloških rešitvah. Pod blagovno znamko Sollstar smo družili švicarsko inženirsko znanje, izkušnje in naše poznavanje proizvodnih procesov visoko kakovostnih izdelkov.

Tehnološke in energetsko trajnostne rešitve, združene v Sollstar namenski omari z najnaprednejšim sistemom sušenja, poleg osnovne funkcije skladiščenja, ponujajo tudi tehnologijo sušenja, odvajanja vlage in unikatne higienske rešitve. Na trajnostni način z nizko porabo energije omare Sollstar preprečujejo nastanek plesni, mikrobov, bakterij in drugih škodljivih dejavnikov, ki uničujejo dragoceno opremo,prostore in zdravje zaposlenih ter uporabnikov. Rešitve, združene v Sollstar izdelkih, so vodene s programi oz. pametnimi aplikacijami in lahko delujejo posamično ali kot centralno vodeni sistemi. Gre za avtonomne rešitve, ki uporabniku omogočajo udobno upravljanje, brezskrbno uporabo in nadzor nad delovanjem.

sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura

Proces CELOVITOSTI PONUDBE

01
Preučevanje naročnikove trenutne ali planirane infrastrukture.
02
Ocenjevanje potreb naročnika glede na prepoznane težave in omejitve.
03
Določanje popolnoma naročniku prilagojene mešanice strojne in programske opreme naših partnerjev, ki je potrebna za realizacijo projektnih ciljev v obliki končnega izdelka.
04
Namestitev strojne in programske opreme na dogovorjeno mesto.
05
V mnogih primerih "celostna rešitev" vključuje tudi stalne storitve in nadaljnjo podporo.

Tehnološke inovacije združujemo v različnih izdelkih, njihov nastanek in specifikacije pa so odvisne od naročnika, njihovih potreb in izzivov ter lokacije, okolja in prostora kjer se bo izdelek uporabljal.

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 41 972 918 ali nam PIŠTE NA info@sollstar.com

strokovni ogled?

Nudimo vam strokoven ogled na vaši lokaciji. Rezervirajte si termin tukaj.

ZAKAJ SOLLSTAR?

01

LASTNI
RAZVOJ

02

VEDNO KORAK
PRED KONKURENCO

03

SLOVENSKO
ZNANJE

04

SWISS
INŽENIRING

Bodite na tekočem - Prijavite se na Sollstar e-novice
BODITE PRVI IN PREJMITE NAŠE NAJNOVEJŠE NOVICE

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.