LOGO-SOLLSTAR_2

info@sollstar.com

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

+386 41 972 918

STOPITE V STIK!

sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura visokotehnoloske-bg
O nas

Visokotehnološke rešitve Sollstar

Visokotehnološke rešitve Sollstar imajo zaradi najnaprednejše tehnologije precej prednosti:

Tehnični vidik uporabe Sollstar tehnologije:

 • Najnovejša Švicarska tehnologija uporabe ozona za večjo higieno
 • ECO generator sušenja za majhno porabo energije
 • Zelo nizka temperatura delovanja za preprečevanje poškodb na materialu in dodatno optimizacijo porabe energije
 • Odvajanja vlage iz zraka in s tem vode iz prostora kar ključno pripomore k preprečevanju nastanka plesni, razraščanju bakterij in virusov. 

Zdravstveni vidik uporabe Sollstar tehnologije:

 • večja higiena zaposlenih: Sollstar tehnologija uniči 99.99 % vseh bakterij in glivic ter 100% prisotnost pršic na oblekah in opremi.
 • avtomatsko in lažje higijensko čiščenje zraka ter površin
 • odprava neprijetnih vonjav: Sollstar učinkovito poskrbi tudi za neprijeten vonj, ki se nabira na vseh oblačilih in opremi in ga s pomočjo patentirane tehnologije uspešno odstranjuje in zmanjšuje
 • pomoč pri odvajanju vlage iz prostora: s pametnim Sollstar upravljanjem zmanjšamo prisotnost vlage na opremi in v prostoru, kar preprečuje škodljive vplive na zdravje uporabnikov ali zaposlenih
 • čistejši zrak: zrak brez virusov, bakterij, prevelike vlage in plesni je čistejši ter bolj prijeten za dihanje. Sollstar tehnologija izboljšuje pogoje v prostoru, kjer je uporabljena in tako uporabnikom naredil prostor prijetnejši za uporabo, varnejši za zaposlene in čistejši.

Sollstar tehnologija izboljšuje pogoje v prostoru, kjer je uporabljena in tako uporabnikom naredi prostor prijetnejši za uporabo, varnejši za zaposlene in čistejši.

sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura
LOGO-SOLLSTAR_2

TRAJNOSTI VIDIK UPORABE
SOLLSTAR TEHNOLOGIJE

 • daljša življenjska doba opreme: predvsem pri dražji opremi višje kakovosti (npr gasilska oprema, policijska oprema, reševalna oprema, vojaška oprema, obutev, rokavice,smučarska oprema) se z uporabo visokotehnoloških rešitev sistema Sollstar in pravilno impregnacijo produkta, določenim izdelkom lahko zelo podaljša življenjska doba izdelka
 • robustna zasnova omare in tehnologije za dolgoročno delovanje: robustna zasnova omare sama po sebi zagotavlja trajnost, predvsem pri uporabnikih, ki niso dokaj »nežni« pri uporabi (zapiranju in odpiranju). Tako zmanjša potrebe po servisiranju, popravilih in zamenjavi delov omare.
sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura Business analysis

STROŠKOVNI VIDIK UPORABE
SOLLSTAR TEHNOLOGIJE

 • Finančni prihranek na vzdrževanju delovnih oblek in opreme: prihranki se ustvarjajo pri stroških pranja, čiščenja, likanja. S pravilnim in tehnološko dovršenim vzdrževanjem Sollstar podaljša življenjsko dobo delovnih oblek, obutve, čelad, rokavic, itd.. in s tem letno prihrani tudi do 30% nakupne vrednosti službenih/delovnih oblek in ostale opreme.
 • prihranek energije: finančni prihranki se z EKO tehnologijo Sollstar ustvarijo z močno skrajšanim časom sušenja, od trenutka, ko delavec odloži delovno opremo, do trenutka ponovne uporabe. S tem se posledično zniža tudi poraba električne energije za do 60%! Strošek investicije v omare Sollstar je tako povrnjen v dokaj kratkem časovnem obdobju, že samo preko prihrankov pri porabi energije. S prihranjenim časom potrebnim za sušenje je obleka in ostala oprema pripravljena za ponovno uporabo v zelo kratkem času, tudi v najtežjih delovnih pogojih.
 • povečana delovna efektivnost zaposlenega: s hitrimi in učinkovitimi rešitvami za sušenje Sollstar zmanjša čas, kdaj je oprema zopet primerna za uporabo. S tem zmanjšamo potrebo po dodatnih kosih opreme, ki bi jo drugače potrebovali za rotacijo.
 • manj rezervne in podvojene opreme
 • manj dodatnih prezračevalnih sistemov: V skupnih prostorih ne boste potrebovali dodatnih prezračevalnih sistemov, saj napredna tehnologija v omari omogoča energetsko učinkovito kondenzacijsko sušenje pri načinu zaprtega sistema, ki vlago odvaja direktno v odtok oziroma v kondenzacijske posode. Investicije v klasične prezračevalne sisteme, ki so velikokrat glasni, dragi za inštalacijo in nakup, zavzamejo kar nekaj prostora, so v veliki meri neučinkoviti in lahko negativno vplivajo na vzdrževano opreme, postanejo nepotrebne.
 • ni plesni: učinkovito odvajanje vlage tudi pomeni, da v prostoru ne bo težav s plesnijo ali povezanih stroškov, ki jih plesen povzroča na opremi in objektu. Odpravljanje teh posledic je velikokrat komplicirano, drago in včasih vodi tudi v nepotreben in prehiter nakup nove opreme.
 • manj porabljenega prostora: naročniki omar Sollstar ne potrebujejo dodatnih omaric za hrambo osebnih stvari zaposlenih, saj tudi to komponento že zajemajo omare Sollstar. Posledično je izvzet celoten strošek investicije v prostor in dodatne omarice.
 • ECO delovanje: poraba energije sistema in omar Sollstar je minimalna (Eco) tudi zaradi uporabe 24 urnega nastavljivega časovnega intervala s pomočjo časovnice, ki jo nastavimo na optimalni čas delovanja. Naprava tako deluje najkrajši možni čas oziroma izključno takrat, ko je potrebno in še takrat z najnižjo možno temperaturo ki je potrebna.
sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura

STROŠKOVNI VIDIK UPORABE
SOLLSTAR TEHNOLOGIJE

Zaradi robustne zasnove in preizkušene tehnologije je vzdrževanje minimalno. Priporočamo redni letni pregled naprave z generalnim
čiščenjem ter redno menjavanje ozon žarnic skladno z njihovo življenjsko dobo.

Visoko tehnološke rešitve Sollstar tako predstavljajo tehnologijo za rešitve namenjene personalizirani uporabi naročnika. Gre za popolnoma
prilagojene rešitve posameznemu naročniku, ki ravno zaradi visoke možnosti prilagoditve ustvarijo visoke prihranke na več področjih.

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 41 972 918 ali nam PIŠTE NA info@sollstar.com

strokovni ogled?

Nudimo vam strokoven ogled na vaši lokaciji. Rezervirajte si termin tukaj.

ZAKAJ SOLLSTAR?

01

LASTNI
RAZVOJ

02

VEDNO KORAK
PRED KONKURENCO

03

SLOVENSKO
ZNANJE

04

SWISS
INŽENIRING

Bodite na tekočem - Prijavite se na Sollstar e-novice
BODITE PRVI IN PREJMITE NAŠE NAJNOVEJŠE NOVICE

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.